Micsoda izgalmas fordulat: Sárközi Ákos újra feltűnik ebben a műsorban!


Március végén elindul a VIASAT3 izgalmas kulináris krimijének harmadik évada, tele rejtélyekkel és ízletes fordulatokkal.

Magyarország népszerű kulináris krimijének, a Troll a konyhában 3. évadának megújult változata március 31-től debütál a képernyőkön. A műsor házigazdája, Rákóczi Feri mellett ezúttal Sárközi Ákos, aki a Konyhafőnökből távozott, csatlakozik döntőbíróként, hogy figyelemmel kísérje, mely ételek áldozatul esnek a napi troll tevékenységének. De ez még csak a kezdet, hiszen új szabályok lépnek életbe: a nézők már az epizódok elején felfedhetik a szabotőrt, így minden lépését figyelemmel kísérhetik. Izgalmas fordulatokkal teli évad előtt állunk, amely garantáltan leköti a gasztronómák és a krimik szerelmeseit egyaránt!

A szórakozás mellett a műsor egy fontos jótékonysági cél szolgálatában áll: amennyiben a troll ügyesen játszik és nem lepleződik le, nemcsak saját nyereményével távozik, hanem a trollkasszával azonos összeggel támogatja a VIASAT3 partnereként működő Élelmiszerbankot is. Az epizódok hétfőtől csütörtökig kerülnek adásba, míg a hétvégéken különleges extra epizódok várják a nézőket, amelyek kizárólag a trollokra fókuszálnak, bemutatva a kimaradt jeleneteket és izgalmas interjúkat.

Hazánk népszerű kulináris krimije március 31-én új részekkel robban vissza a VIASAT3 képernyőjére! A sorozat 3. évadában minden héten hat ismert személyiség nemcsak főz, hanem nyomoz is, kivéve az egyiküket, aki titokban a zűrzavart kelti. A szabotőr feladata, hogy alattomos módon elrontsa az ételeket, elkerülve a leleplezést, miközben saját zsebére dolgozik. A többi résztvevő közben azon fáradozik, hogy a lehető legfinomabb fogásokat készítse el, és leleplezze a titkos ellenséget, hogy ők gyűjthessék be a legtöbb pénzt. Izgalom és ízek összefonódására készülhetünk!

Rákóczi Feri mellé most a Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos lép be a színre, aki a műsor gasztronómiai szakértőjeként felfedi, mely fogások úszták meg a trollok zűrzavaros beavatkozását, és melyek azok, amelyek nem kerülhették el a balfogásokat.

"Azért örültem a felkérésnek, mert a Troll a konyhában nemcsak a főzésről szól - ami nyilván központi eleme az életemnek -, hanem a szórakoztatásról, az önfeledt játékról, a humorról is, és szerintem ez egy nagyon jó kombináció. Itt zsűriként és nyomozóként is jelen vagyok, hiszen a csapat mellett Ferivel nekünk is ki kell deríteni, ki akar szabotált ételeket elém tenni. Bevallom, azért félek, mi kerül az asztalra, amikor sikerrel jár a troll, de ilyen ez a szakma, a kóstolás a velejárója. Nem tudom, kik nevetnek többet, a játékosok, vagy mi, de a forgatások alapján meggyőződésem, hogy a nézők szeretni fogják ezt az évadot" - mondta Sárközi Ákos.

Az évad másik újítása, hogy a nézők már az adások kezdetén tudják, ki a szabotőr, így végigkövethetik annak ügyeskedéseit - vagy éppen ügyetlenkedéseit. A szereplők, a műsorvezető és a séf számára azonban továbbra is titokban marad a troll kiléte. Vigyáznia is kell, hiszen csak akkor viheti haza a nyereményét, ha nem bukik le a végén.

Related posts